<<Binnenkort is de documentatie van Drag College te zien>>

In 2023 ging WagaStorm een samenwerking aan met Shout! Wageningen.

Zes weken lang volgen negen deelnemers een traject om zowel hun performance skills als hun zelfvertrouwen te ontwikkelen doormiddel van drag. Tijdens vijf masterclasses, gegeven door professionele make-up artists, performers, stage managers en life coaches gaan zij aan de slag om uiteindelijk vol zelfvertrouwen te stralen op het podium tijdens het afstudeergala. 

Make-up artist Jesper (Bekend van Make-up Cup op Zapp!) zal de deelnemers meenemen in de wereld van make-up. Stage manager Marcel (WagaStorm) begeleid de deelnemers bij de technische kant van hun optreden zoals licht, geluid, props en special effects.  Life coaches Christien (WagaStorm) en Hannah (Shout!) gaan met de innerlijke mens aan de slag.

Drag performer GiGi (WagaStorm) begeleidt de deelnemers gedurende het hele proces. Daarnaast geeft zij zelf de masterclass ‘performance’.

Het doel van Drag College is niet alleen om de deelnemers te helpen met het creëren van een eigen drag persona, maar ook zichzelf ontwikkelen en beter leren kennen door drag. Een vorm van therapie, maar dan leuker.

Klik op de afbeelding voor de video

Drag College