Shinen op events van 200 tot 10.000 bezoekers als (aspirant) performer of content creator bij WagaStorm! Wij zijn de laatste vijf jaar ontzettend hard gegroeid. Die groei zetten we in 2024 door! Misschien wel met jou. Is het jouw ambitie om je aan te sluiten bij een organisatie die zich op geheel eigen wijze inzet voor diversiteit, inclusie en verbinding in de maatschappij? Lijkt het je wat om de ene keer op een podium te staan voor duizenden mensen, dan een training te geven op een school, dan weer een podcast op te nemen en nog veel meer leuke projecten? Dan is één van de volgende functies misschien wel iets voor jou.

– (Aspirant) Performer
– (Aspirant) Content creator

Maar wat houdt dit in?

(Aspirant) Performer: Doe je aan drag, dans, burlesque of ben je gewoon een kickass performer in wat je doet? Shinen op events van 200 tot 10.000 bezoekers, als (Aspirant) performer bij WagaStorm krijg je een podium om je als performer (verder) te ontwikkelen. Uiteraard is er een zeer ervaren team dat een oogje in het zeil houdt om de WagaStorm vibe te bewaken en om je te helpen waar nodig. Naast grote events wordt WagaStorm ook regelmatig ingezet als educatieve organisatie. Als performer bij WagaStorm ben je dus breed inzetbaar. Als je wilt, wordt je getraind tot gastspreker/trainer van ons zelf ontwikkelde programma ‘Sociale Veiligheid’. De combinatie entertainment en educatie is één van de dingen die WagaStorm zo uniek maakt.

(Aspirant) Content creator:

Jij hebt een all access pass tijdens alle events waar WagaStorm is! Van kleedkamer tot op het podium, jij bent die creatieve vlieg op de muur die overal content ziet! Of dat nou een event van 50 of 5000 bezoekers is, jij weet de WagaStorm boodschap altijd over te brengen via online content. WagaStorm is regelmatig aanwezig op de meest uiteenlopende events, zowel eigen events als boekingen. Denk hierbij aan de mainstage op het bevrijdingsfestival Wageningen (+/-10.000 bezoekers), de zomerfeesten in Nijmegen (+/- 3000 bezoekers) en eigen feesten met +/- 200 bezoekers. In 2024 breiden wij nog verder uit met nog toffere (eigen)events, en jij kan daar bij zijn!

Enthousiast geworden? Vul dan snel dit formulier in: WagaStorm Formulier
Heb je vragen, mail dan naar: info@wagastorm.nl

We Are Looking For You